Samozřejmě, potřebujeme ještě víc policajtů!

Tak nám odbor vnitřního zametání prů*erů pod koberec odbor vnitřní kontroly polycije rozhodl, že zákrok, při kterém svou zoufalou nečinností ty slavní odborníci, kteří jsou psychicky i fyzicky cvičení se zbraní v podstatě takřka spoluspáchali osminásobnou vraždu, byl naprosto v pořádku. Čekal snad někdo něco jiného?

A jako obvykle, vyřeší to nabrání dalších čtyř tisíc budižkničemů, protože jich asi máme ještě pořád málo a musíme předehnat Nigérii a Somálsko (připočtěte ještě tisíce městských pobudů a další pobudy z Vojenské opicie). A ještě pět miliard navíc, zas chtějí nová auta (potkáváte jich málo? já vidím opicejní auto v průměru každých 5 minut kdy vylezu na ulici, ale když je zavoláte, tak přijedou za dvě hodiny), asi aby s nimi mohli vraždit omylem srážet lidi a vybírat víc pokut na silnici, protože jinak by tam přece byla jatka. Nebo se jen tak povozit a pokecat. A nejlépe v každé vesnici zásahovka, abychom byli jako ve Spojených státech, kde bude mít „zásahovku“ kdejaký úřad a jejich psychicky nezpůsobilí členové budou na potkání střílet lidi, což je tam na denním pořádku. Protože vrtulníky za stamiliony sice nakoupené jsou, ale zásahovka se do nich nevejde. Navíc jsou trvale vytížené honěním pyrátů co jezdí na rovných přehledných širokých silnicích 100 km/h, případně honěním bezďáků co spali v psí boudě a které tlustá městská opice odmítla honit, protože by se namočila, kdyby musela „plavat“ v té dravé Rokytce, kde je po kolena vody. Zato krást parkovné (a tentokrát ani nemyslím pokuty), to jim jde dobře. Už jste také nadšení ze „služeb“, které za 1100 miliard korun, o které nás všechny režim ročně okrade, dennodenně „dostáváte“?

A na ty slušné občany, kteří nechtějí čekat, až kolem nich někdo obkreslí čáru, samozřejmě musí být přísnost. Nově tudíž nějaká sebranka z místního úřadu, které kecáte do jejich rozkrádaček, nebo se jen nechcete nechávat okrádat (protože statisticky je faktem, že ozbrojená veřejnost zná zákony mnohem lépe než běžný občas a tudíž jsou to zpravidla „potížisté“, kteří nesypou do kasičky na zavolání ozbrojeného drába a většinu údajných přestupků řeší - a vyhrávají - ve správních řízeních), by měla moct strkat své mastné pracky do toho, jestli máte na průkaz nárok. Mimochodem, začíná být veřejným tajemstvím, že střelec v UB šel postřílet právě úředníky tamního úřadu, kteří na něj roky kašlali a ještě si z něj dělali srandu, když tam mnohokrát opakovaně žádal o pomoc s rušením nočního klidu. Tamní opicie asi byla zaneprázdněná nasazováním botiček. Skoro se na to až těším, protože čím víc budou takto utahovat oprátku, tím víc jim lidé, kterým zničili život a nemají už co ztratit, budou chodit dávat ochutnat jejich vlastní meducínu.

Další informace