Režim chystá tisíce dalších kamer, ale vy nesmíte fotit

Madam Šichtařová hezky shrnula všechny možné režimní šmírácké kamery, registry a další, které se chystají. Zatímco silnice jsou v tragickém stavu a údajně není na opravy (přičemž přes polovinu peněz vybraných na dopravě jde jinam), tak 17 miliard na další kamery pro ještě víc silniční buzerace a fašismu se najde. Samozřejmě, je to strašně nutné, bez toho by byl an silnicích armageddon! A co ten bodovej systém co měl snížit nehodovost a všechno na nulu? Co už existující represe a buzerace, když i přes to všechno (a mládnoucí vozový park) se po dlouhé době zvedl počet mrtvých? Asi to moc nefunguje, a tak logicky ještě víc šikany tomu určitě pomůže. To dává smysl!

Vedle toho je až úsměvný návrh uhnijního padlamentu, kdy hodlá drasticky omezit práva občanů fotografovat si na ulici cokoli. Takže rěžim vás může šmírovat naprosto bez jakékoli kontroly kdykoli a kdekoli (a bůhví, co s tím pak dále dělat, ÚOOÚ je směšná díra na peníze která nic nedělá, jak jsem si onehdá sám vyzkoušel, ostatně jako většina státních úřadů), ale vy si pomalu už nesmíte ani fotit. Paráda, to bude asi ta svoboda a kdemohkradcie demokracie.

Ale nebojte, uhnije jde ještě dál, nějaké focení, pche. Už se otevřeně mluví o sovětském svazu západu, a kdo nebude dost souhlasně bučet, tak holt bude vytlačen jako satelit a bude mu pouze nadiktováno co smí a nesmí, bez jakékoli možnosti se k tomu vůbec vyjádřit. Domácí diktát majitelům restaurací co smí a nesmí prodávat (a za kolik - znárodnění za bílého dne) je vedle toho jen drobnost. Socani tak jdou ještě dál a teď chtějí rozhodovat o tom, co budete jíst naprosto všude formou další daně na to, co jsou podle nich „nezdravé“ potraviny. Pominu-li to, že to nikdo neví, protože každých pět let se doporučení „specialistů“ na potraviny mění podle toho, co zrovna říká poslední „studie“, tak samozřejmě zdravé budou produkty anofertu, jak jinak. A nezapomeňme na příjem státu, bude to úplně žůžo a…a…všechno prožereme a promrháme na nesmysly, přednáíky, šikanu a buzeraci jako už ty současné biliony ročně, zapomněli jaksi dodat. Co má pořád režim do všeho strkat pazoury a jenom dál a dál okrádat lidi? Normální lidi od něj nic nechtějí, stejně produkuje jenom sliby a skutek utek, nechte lidem jejich prachy, ať si rozhodnou sami, jak s nimi naloží.

Další informace