Násilný diktát k omezování zbraní a vystoupení z uhnije

Na webu Svobodných se můžete podívat, jak vypadá násilný diktát ve 21. století, tentokrát z Brusele. Pan Alexis nám přijel do padlamentu povykládat, jak nám omezí zbraně, protože oni tak rozhodli. Vůbec ho nezajímá názor minimálně 40000 občanů, ztvrzený písemně, ani široké řady občanů, firem a institucí, kteří mu ho přijeli přednést osobně. Oni prostě rozhodli, a tak musíme být jako Anglie nebo Francie: zbraně jsou špatné, áááno, člověku je i v podstatě zákonem zakázáno se bránit. Zdraví kdejaké kriminálnické špíny je hlavní a tak musíte trpět, jak vás olupuje, znásilňuje nebo vraždí a pak ho možná, pokud to přežijete, budete moct živit v kriminále. Pokud je britská veřejnost totálně vymletá a v tomto chce žít dobrovolně, prosím. Já ovšem nemám zájem se nechat odzbrojit a stát se ovcí čekající na to, až ji někdo zakousne. Vy ano?

Pokud ne, můžete zkusit něco změnit volbou jediné pravicové strany, která chce z uhnije vystoupit od samého vzniku, neboť se velmi záhy ukázalo, co to za nereformovatelné uskupení. Současně s tím byl nyní spuštěn web http://www.czexit.net se vzorovým dopisem vlády ČR Evropské radě o vystoupení z EU. Doporučuji se přidat, ať z tohoto hnijícího sovětského svazu západu vypadneme co nejdříve.

Nezbývá než doufat, že ani všichni občané Spojeného království nejsou úplně stupidní, případně pokud ano, vyhraje u nich touha si fašismo-scialismus budovat sami podle vlastní představy, a v pátek 24. započne počátek konce této zrůdnosti.

Další informace